„Išsipildymo akcija“ persikėlė į Agnės Grigaliūnienės namus

„Išsipildymo akcija“ persikėlė į Agnės Grigaliūnienės namus

Prisijungti prie dešimtosios „Išsipildymo akcijos“, kurią lapkričio 2 dieną pradėjo TV3 televizija, pakvietė ir televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė. Perėmusi iniciatyvą iš TV3 televizijos, kuri lapkričio 6 dieną paskelbė „Pyragų diena“ bei pasiūlė prie šios idėjos jungtis įmonėms visoje Lietuvoje, A. Grigaliūnienė draugus ir kolegas gardžiais pyragais pakvietė vaišintis į savo namus. Taip parodydama, kad surinkti pinigų geriems darbams net nereikia turėti savo „uabo“.

Į vakarėlį svečiai rinkosi savo pyragais, tortais ir kitokiais skanėstais nešini. A. Grigaliūnienė pavaišino savo mamos iškeptu pyragu. „Tiems vaikams, kurių mamos negali iškepti pyragų, iš savo mamų patirtą gerumą, šilumą ir rūpestį galime perduoti mes“, - sakė A. Grigaliūnienė, skatindama aukoti „Išsipildymo akcijai“, kurios metu dalis surinktų lėšų keliaus globos namuose gyvenantiems vaikams. Pirmuosius 20 litų iš savų pinigų į aukų dėželę įmetė A. Grigaliūnienės sūnus Gabrielius. Kitus - A. Grigaliūnienės krikštasūnis Rojus ir dėželė pradėjo pildytis.

„Pyragų dieną“, per kurią įmonėse ar kitose organizacijose kepami pyragai kolegoms parduodami už simbolinį mokestį, o surinkti pinigai pervedami „Išsipildymo akcijai“, šiemet šventė kelios dešimtys organizacijų visoje Lietuvoje. Vien šią akciją paskelbusiame TV3 biure buvo iškepta daugiau kaip dešimt pyragų bei tortų ir surinkta daugiau nei tūkstantis litų. „Matėme socialiniame tinkle „Facebook“, kad prie akcijos prisidėjo ir daugiau įmonių visoje Lietuvoje, kurios nesiregistravo mūsų internetiniame puslapyje. Tikimės, kad lapkričio 6 diena taps visą Lietuvą apimančia švente, kuri tęsis ne vieną dieną, o visą mėnesį. Juk gerumo, kaip ir pyragų, nebūna per daug“, - sakė TV3 televizijos atstovė Rima Olberkytė-Stankus.

Šiųmetės, dešimtosios, „Išsipildymo akcijos 2012“ tikslai, kuriems bus skiriamos surinktos lėšos, - sunkių ligoniukų gydymas, globos namuose augančių vaikučių sveikatinimas, lavinimas ir jų buities gerinimas.

Per kelias vos prasidėjusio „Išsipildymo akcijos 2012“ dienas geros valios žmonės jau paaukojo daugiau nei 7 tūkstančius litų. Per devynerius metus TV3 organizuojamai „Išsipildymo akcijai“ suaukota daugiau nei 20,6 mln. litų.

Parengta pagal dienraščio "Respublika" priedą "TV publika".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder