Valytoja nuodija pensininkus?.

Į "Vakarų ekspreso" redakciją kreipėsi vieno Vyturio gatvės namo gyventojai. Jų teigimu, valytoja, norėdama išnaikinti piktžoles, į šaligatvio tarpus pilanti nuodingą skystį, nuo kurio kylanti smarvė esą labai kenkia gyventojų sveikatai.
"Valytoja, norėdama palengvinti sau darbą, nudegina visas piktžoles kažkokiu skysčiu, nuo kurio kyla tokia smarvė, kad net namuose nebėra kuo kvėpuoti. Daugelis moterų skundžiasi pablogėjusia sveikata: trūksta oro, svaigsta galva", - pasakojo viena namo gyventoja, prisistačiusi Marijos vardu.
Be to, namo gyventojai teigė esą nepatenkinti namą administruojančios bendrovės valdžia.
"Mūsų name gyvena beveik vieni pensininkai. Tačiau su mumis elgiamasi kaip su šunimis. Prie namo buvo keli suoleliai, ant kurių sėdėdavo į lauką grynu oru pakvėpuoti išėję pensininkai. Pirmininkė įsakė visus suoliukus nugriauti. Kuomet pasiguodėme jai, kad nebeturime kur sėdėti, atsakė: "turit balkonus, ten ir sėdėkit. Nėra reikalo po kiemą valkiotis", - guodėsi pensininkės.
Taip pat namo gyventojai iki šiol gailisi šalia namo augusių 2 slyvaičių, kurios šį pavasarį buvo nupjautos.
"Mes įsitikinę, kad tas slyveles nupjovė pirmininkės liepimu. Matyt, valytoja pasiskundė, kad nuo jų prikrenta daug lapų - žodžiu, daug darbo. O pirmininkė su valytoja eina išvien. Argi galima šitaip elgtis? Mes penkiolika metų tas slyveles laistėme, auginome, džiaugėmės gausiu derliumi... o vieną dieną paėmė ir niekam nieko nesakę nupjovė. Verkti norisi", - susigraudinusios pasakojo moterys.
Jos labiausiai apgailestavo, kad šitaip su Lietuvos pensininkais elgiasi rusų tautybės moterys. Namo gyventojų teigimu, tiek pirmininkė, tiek valytoja yra rusės.
"Štai tokia laisva Lietuva. Gynėm ją savo krauju, o dabar atėjo rusės ir neleidžia ramiai amželio pabaigti", - guodėsi Vyturio gatvės gyventojos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder