Arbūzų ir fetos salotos

Patiekite šias arbūzų, fetos ir mėtų salotas kaip garnyrą prie kepsnio ar iškyloje. Gaiviais, vasariškais skoniais trykštantis receptas primins vasarą. 

Ingredientai:

180 g arbūzo

½ agurko

½ saujelės mėtų

1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

100 g fetos

1 valgomasis šaukštas balzamiko padažo

Paruošimas:

1 ŽINGSNIS

180 g arbūzo ir ½ agurko supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į dubenį su ½ ryšulio mėtų lapeliais (keletą pasilikdami papuošimui) ir apšlakstykite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus.

Pagardinkite ir supilkite į serviravimo lėkštę. Sutrupinkite per 100 g fetos, likusius mėtų lapelius, tada prieš patiekdami apšlakstykite 1 šaukštu balzamiko padažu.

Parengta pagal: www.bbcgoodfood.com

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder