Greitas lavašo ir krabų lazdelių užkandis: puikus patiekalas Velykų stalui

Lavašas universalus ingredientas, iš kurio galima gaminti įvairius gardžius patiekalus - nuo skanių užkandžių ir apkepų iki pyragų.

Jis puikiai tinka pyragams, naminiams traškučiams gaminti.

Viena iš tinklaraštininkių „Instagram“ tinkle paskelbė itin apetitiško lavašo - užkandžio su krabų lazdelėmis ir virtais kiaušiniais - receptą.

Sudedamosios dalys:

Lavašas 1 vnt.

krabų lazdelės 1 vnt.

lydytas sūris 2 vnt.

kiaušinių 2 vnt.

majonezo 2-3 valg. š.

Gaminimo procesas:

Ant viršaus paskleiskite lydytą sūrį sumajonezu ir sudėkite tarkuotas krabų lazdeles ir kiaušinius.

Atsargiai susukite pitos duoną į ritinėlį, padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų, ir supjaustykite porcijomis.

Mėgaukitės!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder