Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
,

Nesąmonė lašiniai laikosi metus rūkyti o ne mirkyti

Vinas
Vinas,

Vienas idiotiškiausių patarimų

Algis
Algis,

Nesamones rasot...

Jonas
Jonas,

Salto rukymo lasinius ne saldytuve galima laikyti metus ir daugiau. Cia turbut eina kalba ne apie naminius lasinius o apie tuos mirkytus su koncervantais. Sitie ekspertai turbut nera mate naminiu lasiniu.

Durnius
Durnius,

Tik perskaites ismeciau visus praeitos savaites lasiniu likucius. Ir kas galejo zinot juk galejau vos uzvalges numirt super naudingas straipsnis dabar tik supratau kodel i visus naturalius produktus deda ypac naudingu koncervantu. Ačiū spasibo

Dar nenudurnėjęs
Dar nenudurnėjęs,

Per amžius žmonės kiaules pjaudavo žiemos pradžioj ir pavasario pradžioje, lašinius susūdydavo ar išrūkydavo, ir valgydavo visus metus - pakabinti pastogėje negesdavo ir išsilaikydavo metus ir daugiau! Be jokių šaldytuvų! Šaldytuve lašiniai genda, bet edukuotiems asilams tas nedašunta...

Gs
Gs,

Jau visai ne į tas lankas 'ekspertas" nukeliavo. Biškį durns.

mikis
mikis,

Rukytus lasinius laikau kiek tik noriu,menesi,puse metu, galiu ir metus, juos reikia laikyti maiselyje istraukus ora spec masinele,supjaaustai i mazus gabaliukus ir i saldytuva, beoriam maisely, nieko neatsitiks, atidarius --sviezi grazus skanus lasinukai.

Citata
Citata,

"Rūsyje arba rūsyje yra didelė drėgmė":)))

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.