Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Ekonomistas
Ekonomistas, 2024-06-09 20:20

Ėsti mažiau - krutėti daugiau. Nėra stebuklingų piliulių.

Gintaras
Gintaras , 2024-06-09 18:58

Pirmiausiai venkime valgyti šokolado, kadangi jo sudėtyje yra 50% kakavinio sviesto ir 50% cukraus. Šokoladas pavojingas tuo, kad jame daug cholesterolio, kuris kaip koks vaškas nusėda ant vidinių kraujagyslių sienelių, ir sumažina kraujagyslių spindį. Todėl pakyla kraujospūdis. Be to, dažnai smalyžiaujantys tokiais saldumynais, greičiau priauga kūno svorio, o kur apkūnumas, ten greitu laiku atsiranda ir cukraligė.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.