Kur krypsta vaikinų akys, arba mergina be akių baisiau, nei be krūtų

Kur krypsta vaikinų akys, arba mergina be akių baisiau, nei be krūtų

Sakoma, kad moters turi būti gražūs plaukai, nagai ir batai. Ar to pakanka? O gal į visai kitas detales vaikinai atkreipia daugiausiai dėmesio? Jaunimogidas.lt aiškinosi, kur krypsta vaikinų akys pirmosiomis pažinties minutėmis su mergina, ar akims susidūrus gatvėje su nepažįstamąja.

Deividas: panos putliom lūpom seksualesnės

Svarbu: liemuo, akys, kojos, užpakalis. Krūtinė gražu, bet niekad nenurungs gražiai nulietos bendros figūros. Akys ir lūpos svarbu. Panos putliom lūpom visada atrodo daug seksualesnės. o batai… Apskritai, rūbai svarbūs tiek, kiek pabrėžia figūrą. Drabužiai gali būt gražūs, bet jei jie neverčia atkreipti dėmesio į figūrą, tai realiai nėra svarbūs.

Nagai turi atrodyti elegantiškai.Nuo šukuosenos priklauso ir kaip atrodo veidas. Todėl, galima sakyti, kad plaukai suteikia labai daug bendram merginos įvaizdžiui.

Robert Ž.: vyrus valdo gamta

Susitikęs merginą, pirmiausia dėmesį atkreipiu į plaukų spalvą (man patinka tamsesnes). Nėra tam tikrų skaičių ar apibrėžimų, nusakančių, kokia mergina graži, o kokia ne. Svarbiausia, kad nebūtų stambi. Kiekvieno vaikino skonis skiriasi, bet vos tik pažiūrėjęs į mergina, gali pasakyti ar ji tau tinkama, ar ne.

Kodėl vaikinams taip svarbu figūra?  Gamta!

Raimondas: svarbiausia – bendravimas

Su naujais žmonėmis dažniausiai susipažįstu verslo pagrindais. Kai bendrauju su mergina, pirmiausia atkreipiu dėmesį į jos veidą. Man labai svarbu apie ką ir kaip šneka, ar pasižymi protu. Batus moterys keičia labai dažnai. Plaukus galima persidažyti, o nagus – susitvarkyti. Manau, kad tai nėra pačios svarbiausios detalės, pagal kurias reiktų vertinti moteris. Svarbiausia – bendravimas.

Robertas K.: pirmiausia dėmesį atkreipiu į jos figūrą

Jei merginą matau iš tolo, tai pirmiausia dėmesį atkreipiu į jos figūrą. O jeigu einant gatve prasilenkiu, tada dėmesį pirmiau patraukia akys, šypsena. Aišku, po to akimis nuskenuoju ir figūrą… Plaukai, nagai, apranga – tai skonio reikalas. Pvz., man patinka merginos, kurių nagai trupi, tvarkingai sutvarkyti. Ir jokiu būdu neryškūs. Geriau balti, nei raudoni.

Batai turi būti priderinti prie aprangos. Nereikia persistengti su aukštakulniais, nes jie juk skirti šokiams, specifiniams renginiams, o ne kasdieniam vaikščiojimui. Ar einant pasivaikščiot jų reikia? Ne. Malonu su mergina, kuri jaučiasi laisvai, o ne tada, kai eidama svirduliuoja.

Nerijus: išorinis grožis sudaro pirmąjį įspūdį

Manau, kad išorinis grožis sudaro pirmąjį įspūdį, tad pirmiausia atkreipiu dėmesį figūrą. Deja, tobulų merginų nebūna. Bendravimas gali sugadinti pirminį teigiamą įvaizdį. Tačiau mergina turi būti susitvarkiusi. Niekada nežiūrėčiau į merginą neplauta galva, sulipusiais plaukais, nukramtytais nagais ar purvinais batais…

Mindaugas: mergina be akių tikrai atrodo baisiau nei be papų

Susipažindamas su mergina, galbūt priešingai nei daugelis, pirmiausia atkreipiu dėmesį į akis, nes mergina be akių tikrai atrodo baisiau nei be papų

Martynas: kai kūnas gražus, mažiau į veidą žiūriu

Pirmiausia atkreipiu dėmesį į veidą, tada nužiūriu visą figūrą: kojas, užpakalį, krūtinę. Jeigu kūnas vertas dėmesio, tada mažiau į veidą žiūriu… O batai, nagai – pasimato tik vėliau, bendraujant. Tačiau esmė – bendravime, o ne detalėse.

Tomas: svarbu išsaugoti natūralumą

Pirmiausia – visuma. Antroje vietoje – krūtinė. Batai, drabužiai – svarbu, tačiau juk pagal tai neišsirinksi panos. Na, nebent tavo tikslas – lova. Tada gal…

Nagai – priauginti man labai nepatinka. Nagai nėra svarbi įvaizdžio detalė. Daug svarbiau plaukai. Man, vienareikšmiškai, patinka ilgaplaukės. Bet šukuosenos – labai individualus dalykas, nes kiekvienam skirtingos tinka. Mergina turi sugebėti išlikti subtili, gundanti, stengtis išsaugoti natūralumą.

Jaunimogidas.lt

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder