„Plasticiens Volants“ spektaklis – jūrų gelmių istorija „Perlas“

„Plasticiens Volants“ spektaklis – jūrų gelmių istorija „Perlas“

Šeštadienį, 23.00 val., Jūros šventė užkariauja dar vieną erdvę – dangų: unikalus prancūzų teatro trupės „Plasticiens Volants“ spektaklis – įspūdinga jūrų gelmių istorija „PERLAS“

Sulaukėme vieno esminio šventės akcentų „Plasticiens Volants“ – dinamiškos Prancūzijos kūrėjų komandos. Trupės šūkis „Užvaldykime dangų!“ įkvepia nepaprastiems atradimams.

Visi spektaklių personažai, kuriantys fantastišką veiksmą danguje, nustebino savo dydžiu, vaizdu bei išmone. „Plasticiens Volants“ pasirodymą buvo galima išvysti olimpinėse žaidynėse Rio de Žaneire.

Spektaklio atmosferą kuria autorinis muzikos takelis, nepakartojama šviesų efektų žaismė ir dešimt didelio mastelio pripučiamų jūros gyvūnų.

Spektaklio siužetas: nedidelis perlas ištrūksta iš savo kiauto ir palieka jį, kad pažintų povandeninį pasaulį, kuriame jis sutinka begalę įvairiaspalvių gyvių: žaismingų jūrų arkliukų, kalmarų, egzotinių žuvų,  krabų ir užburiančių medūzų.

Tačiau ką tik atrastas naujas pasaulis yra kupinas pavojų – perlą kėsinasi praryti grėsmingoji jūros gyvatė...

Ar perlui pavyks išvengti pavojų?

Ar jis sugebės sėkmingai grįžti į saugų kiautą, iš kurio ištrūko? – pamatykite šiandien 23.00 val., Piliavietės aikštėje.



Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder