Noriu padėkoti

Noriu padėkoti

Ne vienas iš mūsų esame dėkingi medikams už sugrąžintą sveikatą ar tiesiog už gerą žodį bei patarimą. Klaipėdoje ir apskrityje dirba daug profesionalių gydytojų, slaugytojų, kitų medicinos darbuotojų, dirbančių iš pašaukimo, be kurių pagalbos sunkiai išsivaduotumėme iš užklupusių ligų. Turbūt kiekvienas pažįstame mediką, kuriam norėtųsi skirti pačią nuoširdžiausią padėką, gražiausius žodžius už suteiktą pagalbą. Tik netekę sveikatos suprantame, kokia ji brangi. Tad padėkokime tiems, kurių dėka vėl galime jaustis sveiki ir laimingi!

Medikės - lyg tikros mamos

Norime padėkoti Klaipėdos vaikų ligoninės Pediatrijos skyriaus gydytojai-pulmonologei Rūtai Bakienei bei šauniam personalui - slaugytojoms Žanetai Ilginienei, Jolantai Girčienei, Ingai Viršilienei, Valentinai Jarošienei, Laimai Mironovienei, Vidai Gudonienei, Svetai Bumažnikovai, Natašai Jakučenkovai, Aldonai Riaukienei, Linai Martinaitytei, Nonai Semionovai, Martynai Rimkuvienei, Editai Gerulaitienei, Meilinai Mačienei, Onutei Jelisejevai, Gulnozai Bajorinienei.

Dažniau viešinami prasižengę ar įskaudinę medikai, tačiau žymiai smagiau pasidžiaugti, kad gerų medikų dar yra, ir labai daug.

Vaikų ligoninės medikės nustebino savo šypsenomis, geranoriškumu ir net vaikams sekamomis pasakomis apie artėjančias gražiausias metų šventes. Šitaip užliūliuoti pacientai lengviau ištveria nemalonias procedūras bei nelieja ašarų. Visiems nuo to tik smagiau.

Šios medikės naktį ne miega, o budi. Tikrai. Vaikas kosėjo, ir susirūpinusi slaugytoja pati atėjo naktį pasiteirauti, gal reikia pagalbos... Palatos mažajai kaimynei kilo temperatūra, o slaugytoja kone kas valandą užsukdavo jos patikrinti.

Slaugytojos nuolat stebi, kaip vaikas valgo ar geria arbatas... Kaip mamos. Tiesiog kalėdinis stebuklas palyginus su nemalonia patirtimi kitoje ligoninėje. Gerbiamos medikės, nesikeiskite, išlikite tokios, kokios esate!

Nuoširdžiausi linkėjimai nuo keturmečio Simono Skliarovo ir jo mamos (Klaipėda)

Norintieji padėkoti medikams skambinkite tel. 411305 arba padėkas siųskite el. paštu adresu [email protected]. Neatidėliokite - sveikinkite, dėkokite savo mylimiems medikams jau dabar.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder