Grupės „Il Senso“ talentai: salto, „beatboksinimas“ ir operų arijos

Jaunieji grupės „Il Senso“ nariai – Kasparas Damulis, Laimonas Bendaravičius, Indrė Anankaitė ir Ieva Barbora Juozapaitytė muzikiniame lauke pasižymi nuolatiniu judėjimu, keitimusi ir kūrybiškumu.

Visi keturi turi klasikinio dainavimo išsilavinimą, tačiau nesibijo dalyvauti televizijos projektuose, kuriuose tenka dainuoti įvairių stilių dainas, į koncertų repertuarą įtraukia ir klasikos, ir pop klasikos kūrinius.

Eklektiška meninė veikla gimdo įdomius muzikinius projektus – bendradrabiavimas su kompozitoriumi Kipru Mašanausku ir įsimenantis dalyvavimas Eurovizijos atrankoje su daina „Time“,  taip pat ir šis vasaros pradžios koncertas Palangoje „Il Senso Vasaros vėjas“ su Plungės simfoniniu orkestru, ir dar daugelis kitų pasirodymų.

Unikalus kvarteto balsų skambesys yra tas raktas, kuriuo atrakinamos klausytojų širdys.

Pridėkime grupės narių panašų muzikinį skonį, iš kurio sukuriamas repertuaras, artistiškumą ir gyvą orkestrą ir gausime ypatingo malonumo muzikos vakarą, pulsuojantį pozityvia energija, gyvenimo džiaugsmu, įtraukiantį kiekvieną.

Kuo ypatingas kiekvienas ansamblio narys?

Kasparas Damulis – vienas stipriausių tenorų Lietuvoje, santūrus ir rimtas, tačiau koncerto pabaigoje, palikęs mikrofoną, su neapolietiška klasika „O sole mio“ ar „Funiculi, funicula“ užpildo visą salę.

Ieva Barbora Juozapaitytė – labai artistiška, ji ir pagrindinė renginio vedėja. Ieva sėkmingai dalyvauja LRT TV muzikos šou „Aš esu muzika“, čia pateikia savo interpretacijas roko, lietuviškos estrados, Eurovizijos ir kitų stilių bei temų dainoms.

Laimonas Bendaravičius yra ypatingai žavingas scenoje, tai jis - gali padaryti salto scenoje, tai jis -neištveria ir svajingas melodijas papuošia „beat‘ais“.

Švelnioji Indrė Anankaitė visa širdimi atsiduoda ir atlikdama „Il Senso“ programą, ir sudėtingas baroko operų arijas.

Kaip gimė šio koncerto idėja?

„Su Plungės orkestru bendradarbiaujame ilgą laiką, todėl mūsų šių metų koncertinio turo baigiamąjį pasirodymą norėjome padaryti tikrai didingą - su gyvai akompanuojančiu orkestru.

Norėjome, kad būtų didelė scena, kad salėje sutilptų visi žiūrovai, todėl atversime Palangos koncertų salės duris. Esame laimingi ir dėkingi orkestro dirgentui

Pauliui Lygnugariui už jo parašytas aranžuotes visam mūsų repertuarui. Klausytojai, girdėję mūsų dainas, šiame koncerte išgirs kitokį skambesį – įspūdingesnį bei visa apimantį,“ – pasakoja Indrė.

Ansamblio „Il Senso“ atliekami kūriniai – nuo klasikos iki pop klasikos, nuo lyrinės melodijos iki ant kojų pakeliančių ritmų, gerai pažįstami publikai.

Grupė siunčia žinutę apie nuoširdumą, apie pamatines žmogaus vertybes kaip pagarba tėvams, gimtiesiems namams, apie vaikystės prisiminimus, dėkingumą gyvenimui.

Koncertas „Il Senso Vasaros vėjas, su orkestru“ Palangos koncertų salėje vyks birželio 8 d. 19:00 val. Bilietus įsigyti galima bilietai.lt ir salės kasoje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder