Vietnamietiškas būdas, kaip padaryti avokadą 10 kartų skanesnį: tokio jūs tikrai dar nebandėte
Jei paragausite, būsite nustebinti, kaip gėrimas tampa neįtikėtinai kreminis, nepaisant didelio šaldytų vaisių kiekio, rašo Parade.
Vietnamo kokteilis su avokadu vadinamas Sinh Tố Bơ.
Kas yra Sinh Tố Bơ
Tai klasikinis gėrimas, kuriame prinokęs avokadas, kondensuotas pienas, pienas ir ledas sumaišomi blenderyje.
Pagaminti tokį kokteilį yra labai paprasta, bet keletas patarimų padės pasiekti tobulą rezultatą.
Kad gėrimas būtų kuo labiau kreminis, naudokite minkštus, visiškai prinokusius avokadus – jie suteiks sodrų skonį ir maksimaliai švelnią tekstūrą.
Jei nemėgstate pernelyg saldžių gėrimų, kondensuoto pieno kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį.
Kaip paruošti Sinh Tố Bơ
Štai pagrindinis vietnamietiško kokteilio su avokadu receptas, pagrįstas Andrea Nguyen variantu.
Jums reikės:
blenderio
1 prinokusio avokado
keleto ledo kubelių
Kondesnuoto pieno
paprasto pieno (galima pakeisti avižiniu, migdolų arba sojų pienu)
pagal skonį – žiupsnelis jūros druskos skoniui subalansuoti.
Paruošimas
Išimkite avokado minkštimą ir sudėkite į blenderį.
Įdėkite ledo, kondensuoto pieno ir paprasto pieno.
Jei norite, įberkite šiek tiek druskos.
Plakite, kol konsistencija taps vienalytė ir lygi.
Patiekite iš karto arba prieš patiekiant 10–15 minučių atvėsinkite šaldytuve.
Tai idealus vasaros receptas, kuris jums ilgam įsimins.

Rašyti komentarą