Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čia prėjo Kindziulis
Čia prėjo Kindziulis,

:) Kuo ekologiškas Žemaitijos pienas skiriasi nuo kitų? Pirkite žalią pieną, o ne pasterizuotą. Žalias skaido laktozę, nes yra naudingų pasilikusiu bakterijų. O pasterizuotas jokios vertės neturi... nėra bakterijų kurios skaitytu laktozės... Pastebėjote parduotuvėje vien produktai pieno yra be laktozės... Užduokite klausymą kodėl? Todėl kad yra sunaikinamos bakterijos... kurios skaido laktozę, o kad išvengti pilvo pūtimą yra pažalinama laktozė. :) Prieš 20-30 metų nebuvo tokių nesamonių ir jokių laktozių nebuvo žmonės girdėja. Tad klausymas kas iš to pieno jogurto lieka? prideda bakterijų... ne natūralių :) o visi valgo ir patenkinti... po to sako alergijos :)

Geriausias pasirinkimas
Geriausias pasirinkimas ,

Valgykime ne graikiškus, o t i k ekologišką ,,Žemaitijos pieno’’ bendrovės pagamintą jogurtą ir varškę!!!

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.