Šunys be antsnukio gąsdina vaikus

Šunys be antsnukio gąsdina vaikus

Pempininkų takas – senjorų ir vaikų rojaus kampelis vidury miesto. Tai ramybės oazė, kurios nepasiekia mašinų ūžimas ir miesto šurmulys. Deja, šiame rojaus kampelyje aš ir mano dar nė metukų nesulaukęs sūnelis jau patyrė siaubą keliančių dalykų. Parkas pilnas rotveilerių, buldogų ir jų nesugebančių nulaikyti šeimininkų. Praktiškai visi šunys be antsnukių ir nedresuoti.

Kiekvieną vakarą mudu su sūneliu vaikščiojame šiame take ir grožimės auksiniu rudeniu. Tačiau vieną vakarą vos neįvyko lemtinga tragedija. Mano miegančio mažylio rankutės tik per plauką netapo naminio žvėries užkandžiu! Netikėtai prie vežimėlio pribėgęs buldogas be antsnukio pradėjo urgzti ir uostyti kūdikio pirščiukus. Atskubėjusi šuns šeimininkė nė trupučio nenustebusi iškalė šabloninę frazę: nebijokite, jis nekanda! Laimei, spėjau paimti graudžiai verkiantį mažylį ant rankų. Atsipirkome tik milžiniško šoko doze, tačiau juk kitas kartas gali būti lemtingas.

Pasivaikščiojimai nebėra tokie saugūs ir ramūs. Tik pamačius didelį šunį iškart sustingstu iš baimės, sunerimsta ir mano sūnelis.

Keturkojų mylėtojai, nejau jūs neturite bejėgių vaikų ir senelių? Nejau nesuvokiate, kad šunys be antsnukių kelia didelį pavojų?

Mama, SMK studentė Vita Zubernienė

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder